Kinderopvang Lief&Leuk! 

Kinderopvang Lief & Leuk; gastouderopvang in hartje Roermond.

Ik, Kelly de Bock (29), ben sinds 2010 gastouder en geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Naast de benodigde diploma’s heb ik een Bachelor bedrijfseconomie en ben ik afgestudeerd pedagogisch medewerker. 

Zelf heb ik een kindje én komt er een leuk groepje bij mij thuis.  Spelenderwijs worden de vroeg voorschoolse educatieprogramma's: 'Kiki' en 'Aap' aangeboden.  Ook schoolgaande kindjes kunnen bij mij terecht!  

Naast spelen in en rondom het huis trekken we er vaak op uit naar het aangrenzende stadspark, de bibliotheek, speeltuin en kitskensberg. We ondernemen samen veel, waarbij het kind als individu centraal staat. De kindjes kunnen vrijuit spelen en er wordt volop ingespeeld op de behoeften en ontwikkeling.                                    

Tevens wordt er gezorgd voor voldoende rust. Er zijn verschillende speelruimten in een huiselijke sfeer. Ook hebben alle kindjes de beschikking over een eigen slaapkamer.                                                                                                              

Mijn huis is goed bereikbaar en parkeren kan direct voor de deur! Lief & Leuk is alle dagen van de week geopend en de tijden worden samen met de ouders in overleg bepaald.

Kom gezellig eens kijken!

Lief & Leuk nieuws!

 

1-2017 Gelukkig 2017!!

2-2016 Samen knutselen voor carnaval en verkleden.

11/12-2015 De feestdagen komen eraan! Gezellig binnen liedjes zingen. 

9/10-2015 We trekken er samen veel op uit nu het weer nog zacht is.

7/8-2015 Buiten spelen maar!

10-2013   Nieuw huis op de Bethlehemstraat! Heerlijk spelen in onze eigen speeltuin :)

10-2013  Inspectierapport GGD

9-2013    Kinderopvang Lief & Leuk is een erkend leerbedrijf! Deze maand komt de 1ste stagiaire van de Gilde Opleidingen met Kiki en de kinderen nieuwe avonturen beleven. 

Meer nieuws

Delen via sociale media